ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ζητούνται κυρίες και κύριοι για εργασία στις ειδικότητες:

1. Babysitters με παιδαγωγικές γνώσεις ή βρεφονηπιακές σπουδές, υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας για τα παιδιά, υπομονετικές, ευχάριστες και έμπιστες, μη καπνίστριες, για την φύλαξη, φροντίδα και δημιουργική απασχόληση παιδιών ή βρεφών. Εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες.

2. Οικιακοί βοηθοί, εσωτερικές, μη καπνίστριες, με καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, έντιμες, ευχάριστες και ευγενικές, εξαιρετικές στο μαγείρεμα και στην καθαριότητα, για εργασία σε κατοικίες οικογενειών διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών. Αποδεδειγμένη εμπειρία και σοβαρές συστάσεις απαραίτητες.

3. Οικιακοί βοηθοί, εσωτερικές ή εξωτερικές, έντιμες, ευγενικές και ευχάριστες, καλές μαγείρισσες και υπεύθυνες νοικοκυρές, για τις οικιακές εργασίες σε οικογένειες ή σε ηλικιωμένους στην Αθήνα ή στην περιφέρεια. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

4. Καθαρίστριες, έντιμες, εργατικές και ευγενικές, για την υπεύθυνη και ποιοτική εργασία καθαρισμού σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων, στην Αθήνα ή στην περιφέρεια. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

5. Γηροκόμοι, εσωτερικές ή εξωτερικές, υπομονετικές, καλόβολες και ευχάριστες, με συμπάθεια και σεβασμό στους ηλικιωμένους, για την φροντίδα, βοήθεια και εξυπηρέτησή τους στις οικιακές εργασίες στην Αθήνα ή στην περιφέρεια. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

6. Αποκλειστικές με γνώσεις νοσηλευτικής ή νοσοκομειακής εμπειρίας, υπομονετικές, ευχάριστες και καλόβολες, με αίσθημα ευθύνης για τους αρρώστους και σεβασμό στα άτομα με ειδικές ανάγκες, για την φροντίδα και εξυπηρέτησή τους στην Αθήνα ή στην περιφέρεια. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

7. Καμαριέρες – καθαρίστριες, ευγενικές, πρόσχαρες, έντιμες και εργατικές, για μικρά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια την τουριστική περίοδο σε νησιά ή σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα για συνεχή απασχόληση. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

8. Μάγειροι και βοηθοί, συνεργάσιμοι και αποτελεσματικοί, για επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με αποδεδειγμένη εμπειρία, σοβαρές συστάσεις και εξαιρετικές γνώσεις Ελληνικής και Διεθνούς κουζίνας.

9. Μπάρμαν και σερβιτόροι, ευγενικοί, ευχάριστοι, συνεπείς και υπεύθυνοι, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας για επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, μπαρ και καφετέριες την τουριστική περίοδο σε νησιά ή στην Αθήνα για συνεχή απασχόληση. Εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες.

10. Σερβιτόρες, ευχάριστες, ευγενικές και εμφανίσιμες, συνεπείς και υπεύθυνες, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, για εργασία σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, μπαρ και καφετέριες, την τουριστική περίοδο σε νησιά ή στην Αθήνα για συνεχή απασχόληση. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

11. Λαντζιέρες – βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, υπεύθυνες και εργατικές, για την κάλυψη των αναγκών επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων, την τουριστική περίοδο σε νησιά ή στην Αθήνα για συνεχή απασχόληση. Εμπειρία και συστάσεις επιθυμητές.

12. Πωλήτριες, εμφανίσιμες, ευγενικές και ευχάριστες, με επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, για εργασία σε τουριστικά καταστήματα την καλοκαιρινή σεζόν σε Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και άλλα νησιά. Εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες.

13. Συντηρητές – τεχνίτες, με αποδεδειγμένη εμπειρία και αξιόπιστες συστάσεις, σοβαροί και υπεύθυνοι επαγγελματίες, για εργασία την τουριστική περίοδο σε νησιά ή στην Αθήνα για συνεχή απασχόληση σε επιχειρήσεις.

14. Επαγγελματίες του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου, με προσόντα, ικανότητες και δεξιότητες, εμπειρία και συστάσεις αποδεδειγμένες, για εργασία εποχική ή συνεχή σε Αθήνα και Περιφέρεια.

15. Στελέχη και υπάλληλοι με προσόντα, ικανότητες και δεξιότητες, άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, πολύ καλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης, υψηλό δείκτη ποιοτικής και ποσοτικής εργασίας, για την κάλυψη θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό. Αποδεδειγμένη εμπειρία και αξιόπιστες συστάσεις απαραίτητες.

Τα 7 σημεία υπεροχής μας
redmark
Νόμιμο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας
redmark
Αξιόλογες Επιλογές Προσωπικού
redmark
Υπεύθυνη και Γρήγορη Εξυπηρέτηση
redmark
Σημαντικά Προνόμια Εργοδοτών και Εργαζομένων
redmark
Διαχρονικές Σχέσεις Συνεργασίας
redmark
Επαγγελματική Συνέπεια και Αξιοπιστία
redmark
Κοντά σας: όταν, όπου και όπως πρέπει
Προσφορά
Αναζητάτε προσωπικό;
Εμείς σας βρίσκουμε τις λύσεις.
Προσφέρουμε έμπειρο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και θέσεων εργασίας με εγγυήσεις και συστάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ρωτήστε μας
Τηλ: 210 5730366-6980.477239

Γνωρίστε μας
www.evresiergasias.eu

Ζήτηση
Ζητούμε έμπειρο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και θέσεων εργασίας για άμεση συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ρωτήστε μας
Τηλ: 210 5730366-6980.477239

Γνωρίστε μας
www.evresiergasias.eu

newsletter

RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML